L'acte final del projecte Grans Reportatges Comunitaris

December 6, 2017

La Xixa Teatre amb la col·laboració de Creu Roja i el suport de l'Ajuntament de Barcelona presenta l'acte final del projecte Grans Reportatges Comunitaris: “Quina societat tenim i quina societat volem: fer-nos grans per a ser discriminats?”

 

Gratuït i sense inscripció prèvia! T'esperem! Esdeveniment en Facebook

 

El projecte “Grans Reporters Comunitaris i Teatre Fòrum: desmuntant l’edatisme des de una perspectiva interseccional” proposa l’apoderament de persones grans de la Ciutat de Barcelona amb tècniques de Reportatge Comunitari i de Teatre Fòrum. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Conferència SELFEE (26 i 27 Set)

July 26, 2019

1/4
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo