Fòrum Obert “La importància de parlar (i no parlar) sobre discriminació i convivència amb els nostres infants”

May 19, 2017

Els Fòrums Oberts són trobades democràtiques, estructurades i presencials en els quals totes les persones s'haurien de sentir representades. Són facilitats d'una manera "profundament" democràtica, la qual cosa significa que és un espai per expressar els somnis i sentiments més profunds. En aquest Fòrum Obert parlarem de discriminació a primera infància i debatrem sobre com parlar (i la implicació de no parlar) sobre discriminació i racisme amb els nostres nens i nenes. (Activitat gratuïta sense inscripció)

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Conferència SELFEE (26 i 27 Set)

July 26, 2019

1/4
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo